Nejnovější recenze ze sekce Představce na kolo
- plní funkci dle očekávíní
- stredový šroub nedrží dostatočne, kupované iba pre náhradný šrób
- super cena v poměru s kvalitou
- Když potřebujete hlavně zvednout a pak event. i přiblížit řidítka, tak tento je vhodnější, protože má kloub nad osou, čímž výška hned stoupne bez přiblížení (zatímco většina ostatních stavitelných představců má kloub před osou a zvedáním hned i přibližujete).
- Zatím jsem se úplně nezbavil občasného "vrzání" při pohybu řidítky, nemám momenťák, tak budu utahovat postupně.
Jezdím krátké i delší trasy v různých podmínkách, potřeboval jsem řidítka výše. Nevyhovovaly mi pevné představce a ani se stavitelným jsem se nedobral vhodné polohy (poloh). Až tento umožnil pro mne podstatné zvýšení, které jsem potřeboval. Obecně pozor na to, že i když se to na první pohled nemusí zdát, při potřebě výraznějšího zvýšení mohou být omezující délky bowdenů. Mně omezoval ten od vypínání pružení vidlice, a při otáčení řidítky se pak projevily i nevhodně vzájemně propletené bowdeny od brzd a řazení. Ale v servisu mi je pár desetikorun rozpletli a ten jeden vyměnili za delší.
Super poměr cena / výkon
splní co má
Cena
Force Basic S4.3
Přidáno: 31. května 2019
(naposledy upraveno 31. května 2019)
Zakoupeno v GLOBAL – SPORT
- Splnil očekávání
- představec s úhlem 35 stupňů
Pevný představec různých délek s úhlem 35 stupňů jsem u jiných obchodů nenašel. Mou potřebu splňuje ideálně.
Pěkný vzhled a opravdu pevný a lehký
Představec XLC ST-T02 je stavitelný představec. Dáse výborně přizpůsobit každé postavě a hlavně k pohodlí jízdy na kole. Nutno dodržet utahovací momenty šroubů tudiž použít příslušný momentový klíč nebo odborníka v cykloservise.
- Mám ho už na třetím kole a super
- Hledal jsem kratsi predstavec nez puvodnich 90mm, 50mm mi vyhovuje
- Velmi robustní
Dlouhý představec v lesklém provedení. Moc jich není.
slouží jak má
splňuje popis.
- kvalitní zpracování a materiál představce
- jednoduchá a rychlá změna polohy řidítek i na cestách
- hodí se na každou vidlici a řidítka s uvedenými rozměry průměru trubek
- trochu vyšší hmotnost představce - daň za univerzálnost
potřeboval jsem změnit polohu řidítek na horském kole, perfektně vyhovuje mým požadavkům robustností a snadností nastavení. Nemusel jsem nic vyměňovat, jen jsem nahradil původní představec tímto novým.
- Pevnost,nízká hmotnost ,kvalita zpracování
- přijatelná cena, nízká hmotnost
Zboží splnilo moje očekávání po výměně za stavitelný představec, který za jízdy "vrzal".
- Dobry pomer cena kvalita